ПП "МАГНАТ АГРО"

Плануємо майбутній врожай разом

Отзывы
Лишити відгук
или
Плохо
Так себе
Нормально
Хорошо
Отлично
Это вопрос
Напишіть відгук
Укажите, если хотите стать зарегистрированным пользователем Невірний email
  • Добавить фото

  • Замовив насіннєву картоплю 20.03.2019, на даний час вже 24.03.2019, так ніхто не зв'язався. Від замовлення відмовляюсь.
    Оцінка:
    24 марта 2019г. в 12:59
    • Уляна
      Доброго дня! Про картоплю всім відатсуємо,що наразі вже немає.
      24 марта 2019г. в 17:43
  • Никто не перезвонил. Товар естественно никто не высылал.. Складывается впечатление, что магазин вообще не работает.
    Оцінка:
    16 марта 2019г. в 09:15
    • Уляна
      Доброго ранку! Коли Ви робили замовлення?
      16 марта 2019г. в 09:42
  • Доброго дня. Я теж вирощувала кукурудзу від Мнагора, дуже сподобалась. Мене теж уже цікавить технологія, може ви розмістете на своєму сайті, буду вам дуже вдячна.
    26 октября 2018г. в 18:50
    • Уляна
      Доброго дня! По технологіям та найкрам сортам звертайтесь до менеджерів 0970420495
      26 октября 2018г. в 19:33
  • Доброго дня! Прочитав статтю в Газеті по-Українськи, що чоловік заробив багато грошей на солодкій кукурузі. В статіт пишуть, що висівав він гібриди Багратіон, Барселона (Дейнеріс) і Малібу (Ларус ) дуже гарно заробив, чи маєте ви також надійну технологію, щоб я висіяв на двох городах, а це майже 1 га, землю я вже виорав, тому чекаю на технологію по цукровій кукурудзі та агрономічний супровід. Дякую.
    22 октября 2018г. в 18:34
    • Уляна
      Доброго дня! Телефонуйте до наших менеджерів вони нададуть Вам консультацію 0970420495 Уляна
      23 октября 2018г. в 16:25
    • Олександр
      Дуже дякую за відповідь, та пропозицію записати технологію в розмові по телефону, але я працюю на будівництві, не дуже зручно телефонувати менеджеру, щоб він під диктовку мені розказав усю технологію, я готовий у вас купити насіння, а технологію, якщо можна, надішліть мені на ел. почту: aleksand-maevskijj@meta.ua
      Дякую вам!
      01 ноября 2018г. в 16:54
  • Доброго дня! А що Ви замовляли?
    Оцінка:
    27 апреля 2018г. в 11:00
  • Я нічого так і не купила, бо немає в наявності.
    Оцінка:
    27 апреля 2018г. в 10:55